Hoe en waar plaats ik mijn Pentagram?

U plaatst het Pentagram op een centrale plaats in uw huis, vb. eettafel, keuken, kantoor, slaapkamer, kinder- of babykamer, u beslist zelf de plaats, laat het wel uit de buurt van grijpgrage kinderhandjes.

Het Pentagram geeft u, uw huisgenoten, uw huisdieren, en uw huis zelf een intense bescherming, wat u direct zult voelen bij het thuiskomen.

Het Magische teken, samen met de ingebakken aanwezige kruiden brengt rust en geeft een vredig gevoel in huis.

Het Pentagram is Transformational Art die u helpt mee te stappen in de volgende dimensie, waar Liefde en Vrede heerst.
Het transformeert u, in overeenstemming met uw persoonlijke bewustzijnsevolutie.

Over het symbool van het Pentagram komt u hier meer te weten.

 

Hoe werk ik met mijn Pentagram?

Tracht elke dag één of meerdere rustpunten in uw dag in te lassen. Een rustpunt is een moment, van tot jezelf komen, van minstens 5 min., s'morgens/s'avonds zoals het voor u best uitkomt.

Plaats terwijl u tot rust komt uw beide handen op het Pentagram, vingers richting punt. Op deze manier maakt u contact met uw innerlijke Zelf, terwijl het Pentagram u zal opladen met bescherming en positieve Lichtenergie.

Bij iedere maaltijd, plaatst u uw voeding en alles wat u tot u neemt, eveneens uw drinkwater, even op het Pentagram, 10 tellen is genoeg.

Het Pentagram kunt u ook laten werken voor de dieren en de plantenwereld, vb. het voedingsbord van de hond of poes, het gietwater voor de groententuin of de huisplanten. Op deze manier komt alles buiten- en binnenshuis in resonantie met elkaar.

Het Pentagram stuurt alle negativiteit weg, waardoor u alles veel bewuster zult beleven. Betrek het Pentagram bij alles wat u doet, hoe meer u het gebruikt, hoe sterker de Energetische band zal worden.

Het Pentagram is heel belangrijk voor onze Nieuwe Tijdskinderen onze Sterrenkinderen, het brengt rust en verbondenheid in hun kinderhartjes.

Uitgebreide uitleg met foto's kunt u hier vinden.

© 2006-2024 Daniel Dumalin  | Hosted by Nibble Netwrx  | Volg Miriam Maes op   Pentagram Reading on Twitter
© 2006-2024 www.angelsphere.be