AngelSphere healing ruimte

Als kind was ik reeds gefascineerd door kleuren. Toen ik staalkleurkaarten cadeau kreeg, ging een nieuwe wereld voor mij open.
Mijn interesse voor kruiden heb ik te danken aan mijn grootmoeder. Dank zij de eindeloze kruidenwandelingen die ik als jong meisje samen met haar maakte, groeide mijn kennis zienderogen.
Als volwassen vrouw bleef ik mijn voeling met kleuren behouden en bracht deze uiteindelijk naar buiten via de kunst. Ondertussen heb ik een volledig opleiding kunstonderwijs afgewerkt in de disciplines tekenen, schilderen, beeldhouwen en keramiek.
De kruiden hadden mijn geest geopend voor natuurlijke behandelingsmethodes, die ik later aanvulde met andere energetische behandelingen. Mijn keuze voor chakra-healing leek een natuurlijke voortvloeiing uit mijn ‘voeling’ voor kleuren, gezien kleuren hierin een belangrijke rol vervullen. De combinatie met Reiki, waarvoor ik ook de opleiding tot reiki master heb gekregen in Glastonbury, verhoogd het gewenst helend effect.

Pentagram in keramiek en bewerkt met oxiden

Uit deze opleidingen en opgedane kennis en ervaring groeide mijn Pentagram Reading.
Elke Pentagram wordt individueel gemaakt in keramiek en gebakken aan 1250 graden Celsius. Elk pentagram wordt bewerkt met een gekozen kruid en gekleurd door middel van oxiden.
De kleur en het kruid die u het meest ontroerd of aanspreekt is intens verbonden met uw diepste innerlijke zijn.
De reading houdt in dat ik via het pentagram kan uitvoelen en ‘zien’ wat enigszins geblokkeerd zit. Indien gewenst, behandel, bespreek ik het verleden, heden en toekomst.

Ik voel mij diep verbonden met de natuur heb hierdoor een sterke affiniteit met de Oude natuurreligie. Natuurreligie verwijst naar het centrale idee dat verbintenis met goden en ander supernatuurlijke krachten kunnen tot stand kunnen komen door een directe persoonlijke ervaring met natuurlijke gebeurtenissen en elementen. Een van de kenmerken van deze vorm van religie, is het feit dat ze niet afhankelijk is van geschriften, profeten of religieuze figuren als symbolische aantrekkingspunt. Binnen de natuurreligie wordt iedereen relatief als gelijke beschouwd. Er zijn ook geen permanente sacrale gebouwen.
De term ‘Oude’ wordt gebruikt als contrast tov. de moderne, meer eclectische natuurreligies, die elementen uit oudere en ook meer recentere religieuze tradities kunnen geleend hebben.
De Oude natuurreligie grijpt terug naar het essentieel geloof, dat alles dat in het universum bestaat en niet door mensen gecreëerd is verbonden is door een ingewikkeld web van energie of levenskracht, inclusief de mens zelf. Voor het individu betekent dit het volgende. Als je in een bepaalde plaats woont, bewoon dan deze plaatst. Leer van deze plaats en over deze plaats. Krijg voeling met zijn getijden en de veranderingen in je eigen leven. Dit is de start voor het bouwen van een rijker spiritueel leven.


PENTAGRAM READING:

De kleur en het kruid die u het meest ontroert, of aanspreekt is intens verweven met uw diepste innerlijke „zijn“, uw chakra’s of energiecentra in uw lichaam.
Op dit pentagram wordt een reading gedaan.
Met het Pentagram kunt u ook de chakra’s activeren en bevrijdend laten doorstromen.

CHAKRA HEALING:

steeds in combinatie met Reiki.

Deze behandeling helpt U onverwerkte emotie's, blokkades, pijn, en allerhande oorzaken van lichamelijke en mentale klachten te verwerken en af te werken.
Aangepaste handoplegging voor zwangere vrouwen.
Healing voor kindjes samen met hun mama of/en papa stellen geen problemen.
Als herborist-kruidenbewerker geef ik u raad aangaande voeding, kruiden, aromatherapie en halfedelstenen.

Groepshealing met kleurenmeditatie, vanaf vier personen.
Let wel, ook de dieren maken deel uit van het gezin.


REIKI:

Rei: universele levensenergie. Ki: is een deel van de Rei die door ons loopt. Reiki brengt het lichaam en geest opnieuw in harmonie. Reiki werkt in op alle niveaus. Reiki maakt het lichaam en de geest  sterker, lost blokkaden op en verwijdert de gifstoffen. Reiki helpt de mensen op weg naar zelfontwikkeling en morele evolutie.

Wordt door mij steeds gecombineerd met chakra healing.


INWIJDINGEN:

Reikimaster. Inwijding reiki I, II, IIIa en IIIb.
Deze inwijdingen geef ik 's avonds ook in het weekend, enkel op afspraak. Ik start stipt om 19:00u en eindig rond 22:30u en dit gedurende 2 opeenvolgende avonden.
Verdere details krijgt u via telefonisch contact (zie contact pagina).


"CIRCLE OF RAVEN":

Opleiding in de Oude Natuurreligie mogelijk.

De vernoemde behandelingen op deze pagina kunnen niet gezien worden als een vervanging voor medische zorg.
Bij vaststelling van nood aan medische hulp wordt u doorverwezen om professionele ondersteuning in te roepen.

© 2006-2023 Daniel Dumalin  | Hosted by Nibble Netwrx  | Volg Miriam Maes op   Pentagram Reading on Twitter
© 2006-2023 www.angelsphere.be