Transformational Art

Transformationele Kunst, is kunst dat als intentie en onderliggende basis het doel heeft het transformeren en evolueren van het bewustzijn op een individueel, wereldwijd en universeel niveau. Dit in tegenstelling tot subjectieve kunst, dat telkens verschillende onbewuste effecten en betekenissen kan hebben voor elkeen die het aanschouwt. Transformationele Kunst ontwaakt het onbewuste tot de realisatie van de onderliggende eenheid van het bestaan, waar het uniek zijn en ondeelbaarheid inherent aanwezig is in iedereen en alles. De essentie van de kunst weerspiegelt en doet een proces ontstaan van multidimensionaal begrip dat groeit, verdiept en transformeert in overeenstemming met de persoonlijke bewustzijnsevolutie.

Een kunstwerk beschrijft niet een sensoriele blauwdruk of model waarbij de realiteit kan voorgesteld of weergegeven worden. Zij verwijzen naar rituelen door middel waarvan relationele processen, eerder dan grijpbare objecten, tot expressie worden gebracht. Het maken van een Kunstwerk is de ontwikkeling van zijn onuitgedrukte referentie. Elk aspect van een Kunstwerk weerspiegelt essentiële kenmerken van de realiteit voordat de realiteit zich conceptueel en ervaringsmatig heeft getransformeerd in een dualistische weergave samengesteld uit "natuur en mens" diametraal tegenovergesteld en in conflict met het "spirituele en kosmische".

Hoe wordt een Pentagram gemaakt?

Afhankelijk van het jaargetijde en de stand van de maan, ga ik kruiden - planten - bloemen zoeken in mijn tuin. De bedoeling is, uiteraard met de toestemming van de plant, om een gedeelte van de Universele Energie en de aanwezigheid van de plant te verwerken in mijn Pentagrammen. Deze planten zijn hoofdzakelijk als babyplantje uit Glastonbury, het Al-Oude, gekende en gerespecteerde Avalon in Groot-Brittannië (GB), door mij meegebracht.
De Pentagrammen worden door mij handgemaakt en één voor één gecreëerd uit klei, volgens eigen origineel ontwerp. De eindeloze kleurschakeringen door de oxiden en de kleurstoffen in combinatie met een zeer grote verscheidenheid aan planten maakt van elk Pentagram een uniek exemplaar. Elk stuk op zich, komt op het juiste moment bij de juiste persoon terecht.
Na 28 dagen op constante temperatuur, worden de Pentagrammen gebakken. Na een maancyclus zijn ze klaar voor de oven, zo hebben ze bij hun creatie en bij bakken dezelfde maanstand in zich.
In mijn keramiekoven worden ze gebakken aan 1250ºC graden, een proces dat 10 uur duurt. Na het bakken moeten ze in de oven blijven voor een afkoelingsproces van ongeveer 36u.
Vanaf nu is de keramiek in vaktermen - steengoed.
De Pentagrammen hebben een diameter tussen de 21 en 40 cm.

Wenst u na de Pentagram Reading verder te werken met de door u gekozen Pentagram, lees dan verder op de website van AngelSphere, voor foto's en tekst met uitleg, hoe u kunt werken en wat u kunt bereiken met het Pentagram.
Het door u gekozen Pentagram blijft voor altijd zijn werking doen.

Het Pentagram werkboek

Het Pentagram werkboek brengt een overzicht, met verschillende voorbeelden om te werken met het Pentagram.

De planten - kruiden - bomen groeiden als babyplantjes in United Kingdom, zoals Glastonbury, Stonehenge en Bath.

De planten groeiden verder in de tuin van Angelsphere.

De Pentagrammen zijn uniek en handgemaakt uit klei, en gebakken aan 1250 °C in eigen kunstatelier, www.miriammaes.be

Voor Pentagramreading zie tekst in het Pentagram werkboek.

Op PC, kunt u bladeren in het werkboek door de pijl over de boven- of onderhoek te plaatsen en te klikken.
Op tablet dient u dubbele te klikken op de boven- of onderhoek, of de hoek aanraken en vegen over de helft van het werkboek.

Waar plaats ik en hoe werk ik met mijn Pentagram? Het antwoord komt u hier te weten.

© 2006-2024 Daniel Dumalin  | Hosted by Nibble Netwrx  | Volg Miriam Maes op   Pentagram Reading on Twitter
© 2006-2024 www.angelsphere.be