NIEUW: Op afspraak

Het is mogelijk om met 3 personen samen te komen, maar elke Pentagramreading is individueel en strikt persoonlijk.

Angelsphere

 

ADRES:

Papegaaistraat 26
8432 Middelkerke (LEFFINGE)
BELGIE

TELEFONISCH:

059 30 42 45

Plan uw route naar AngelSphere.

EMAIL:

Uw naam *
Uw e-mail *
Onderwerp *
*
Bericht

* Verplicht in te vullen velden.BLIJF OP DE HOOGTE:

 Volg Pentagram Reading van AngelSphere via Twitter

WEBSITE KUNST - www.miriammaes.be -

Olieverfschilderijen en houtkoolstekeningen van de kunstschilder vindt u op www.miriammaes.be.

Miriam Maes is kunstschilder afkomstig uit Oostende en woont reeds geruime tijd te Leffinge (Middelkerke). Zij volgde een opleiding tekenkunst, naaktstudies naar levend model, Hoger Kunstonderwijs Academie Brugge. Zij was laureaat schilderkunst vierde jaar en werd laureaat laatste jaar specialisatie schilderkunst, atelier Johan Janssens aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten Brugge.
Elk schilderij wordt steeds vooraf gegaan door meerdere voorbereidende tekeningen. Die worden gemaakt in houtskool, bister, Oost-Indische inkt, potlood, aquarel, acrylverf, ... Miriam Maes gebruikt enkel olieverf om te schilderen op doek, karton of hout.

Elk thema uit haar portfolio, olieverf op doek, laat niet na de aanschouwer steeds opnieuw te verbazen door de veelheid van haar vormen van expressie, door de intensiteit van haar beeldend vertolkte emoties, de diepgang van haar zoektocht naar wat ontastbaar blijkt te zijn hoezeer zij het ook wil omschrijven en modelleren, door het bijna gejaagde van haar creativiteit.

De tekeningen uit haar portfolio worden gekenmerkt door een achtergrond van papier, gestreeld, geduwd en gekleefd, vanuit een niet dominerende mixed media techniek die op zich al ware kunst is. Daarop trekt Miriam Maes met een benijdenswaardige trefzekerheid het vrouwelijke naakt in houtskool. Deze godinnen zijn het sterkst wanneer hun hoofd gedeeltelijk verdwijnt aan de rand in de achtergrond. Op die manier kan het lichaam, maar vooral de lijnvoering van dat lichaam, vertellen over de zelfzekerheid van het project vrouw.

© 2006-2021 Daniel Dumalin  | Hosted by rapidVPS  | Follow me on   Pentagram Reading on Twitter
© 2006-2021 www.angelsphere.be